Възникнаха нови съмнения около арабски звезден футболист: Нов скандал около Карим

...
Възникнаха нови съмнения около арабски звезден футболист: Нов скандал около Карим
Коментари Харесай

Възникнаха съмнения, че носителят на Златната топка има връзки с Мюсюлмански братя

Възникнаха нови подозрения към арабски звезден футболист: 

Нов скандал към Карим Бензема избухна във Франция. Настоящият нападател на саудитския " Ал Итихад " и притежател на " Златната топка " за 2022 година бе упрекнат в стеснен контакт с терористичната организация " Мюсюлмански братя ". При това - офанзивата пристигна от министъра на вътрешните работи Жерард Дарманен.

Изявлението идва дни, откакто някогашният голмайстор на " Лион " и " Реал " (Мадрид) изрази поддръжката си за палестинския народ в спора с Израел.

Статутът на организацията е полулегален съвсем на всички места, все пак, тя е една от най-влиятелните политически сили в арабския свят. Имат районни клонове из целия свят. Финансира се от доброволния членски импорт, богати последователи на придвижването и редица компании, които са под надзор на " Мюсюлманско приятелство ". Въпреки че публично са срещу насилието и се занимават с щедрост, постоянно са упреквани в терористични дейности, написа БГНЕС.

Не за първи път Бензема е упрекван по отношение на терористи. По-рано предишния месец той честити националния празник на Саудитска Арабия, само че беше решил да се облече в обичайни локални облекла, а френският политик Жордан Бардела съобщи, че наподобява на джихадист и даже загатна дали Бензема не поддържа ислямистката идеология.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР